Oud grijze meubelgrepen

Oud grijze meubelgrepen

Intersteel Oud grijze meubelgrepen

Het oud grijze meubelgrepen van Intersteel zijn uitgevoerd in messing. De meubelgrepen worden eerst vernikkeld, vervolgens voorzien van een zwarte finish en ondergaan als laatste een trommelbehandeling. De meubelgrepen passen perfect bij een landelijk & klassiek interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina

Geef je meubels een make-over

Een meubelgreep heeft veel effect op de uitstraling van uw meubel. Dit stelt u in staat om met relatief weinig inspanning uw oude meubels een echte make-over te geven. De meubelgrepen van Intersteel kenmerken zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. En met de grote diversiteit aan designs kiest u de perfecte meubelgreep bij uw interieur.

Breed assortiment meubelgrepen

Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak, dat geldt ook voor meubelbeslag. Zo wilt u misschien een stoere robuuste greep op uw kledingkast plaatsen, terwijl u juist een klein, subtiel greepje wilt voor de keukenla. Het assortiment meubelgrepen van Intersteel is in al deze keuzes voorzien. Zo kiest u de perfecte meubelgreep voor uw wensen en woonstijl.

Verschillende maatvoeringen

Bij meubelgrepen zijn er verschillende maten belangrijk. Zo heeft u de hart op hart maat nodig zodat u zeker weet dat de meubelgreep goed gaat passen. Standaard maatvoeringen bij meubelgrepen zijn altijd een veelvoud van 32 mm.