Nikkel mat meubelgrepen

Nikkel mat meubelgrepen

Intersteel Nikkel matte meubelgrepen

Nikkel matte meubelgrepen van Intersteel ondergaan een borstelbehandeling. Daarna wordt er een nikkel laag en laklaag aangebracht. Door de geborstelde structuur krijgen de meubelgrepen een matte uitstraling. De grepen passen perfect in een vintage en retro interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina

Geef je meubels een make-over

Een meubelgreep heeft veel effect op de uitstraling van uw meubel. Dit stelt u in staat om met relatief weinig inspanning uw oude meubels een echte make-over te geven. De meubelgrepen van Intersteel kenmerken zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. En met de grote diversiteit aan designs kiest u de perfecte meubelgreep bij uw interieur.

Breed assortiment meubelgrepen

Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak, dat geldt ook voor meubelbeslag. Zo wilt u misschien een stoere robuuste greep op uw kledingkast plaatsen, terwijl u juist een klein, subtiel greepje wilt voor de keukenla. Het assortiment meubelgrepen van Intersteel is in al deze keuzes voorzien. Zo kiest u de perfecte meubelgreep voor uw wensen en woonstijl.

Verschillende maatvoeringen

Bij meubelgrepen zijn er verschillende maten belangrijk. Zo heeft u de hart op hart maat nodig zodat u zeker weet dat de meubelgreep goed gaat passen. Standaard maatvoeringen bij meubelgrepen zijn altijd een veelvoud van 32 mm.