ART.NR.: 0023.058324

Deurkruk Jura met schild 250x55x2mm sleutelgat 56mm zwart


Omschrijving

Deurkruk Jura op een rechthoekig schild is uitgevoerd in mat zwart. Deze deurkruk op schild met schroefgaten heeft een sleutelgat maat van 56 mm. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten. Deze deurkruk wordt per paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Lees meer
Adviesprijs
€ 49,95
Meer informatie
Artikelnummer 0023.058324
Kleur Mat zwart
Materiaal Roestvast staal
EAN 8714186489581
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Vintage & Retro
Inhoud verpakking Set deurkrukken
Set schilden
Bevestigingsmateriaal voor montage
Collectie Intersteel Living
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 38 - 42 mm
Maatvoering Sleutelgat maat 56 mm
Eenheid Per garnituur
Uitvoering Sleutelgat 56 mm
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de deurkruk Jura, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

In de handleiding "Montagehandleiding deurkruk op schild" leggen wij u in zeven stappen uit hoe u het beste de deurkruk Jura kunt monteren en leest u welke maatvoeringen wij adviseren voor montage.

Voor meer informatie over het monteren van een deurkruk op schild bekijkt u deze algemene montagevideo "Hoe monteer ik een deurkruk op schild".

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product