ART.NR.: 0019.169211

Deurkruk Bjorn op schild blind nikkel mat


Omschrijving

Deurkruk Bjorn op een blind schild is uitgevoerd in nikkel en is naderhand geborsteld, waardoor de deurkruk een matte uitstraling krijgt. Deze deurkruk wordt per paar geleverd en het schild is voorzien van schroefgaten. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten.
Lees meer
Adviesprijs
€ 46,95
Meer informatie
Artikelnummer 0019.169211
Kleur Nikkel mat
Materiaal Zamak
EAN 8714186168004
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Vintage & Retro
Inhoud verpakking Set deurkrukken op schild
Bevestigingsmateriaal voor montage
Collectie Intersteel Living
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 38 - 42 mm
Eenheid Per paar
Uitvoering Blind schild
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Een vernikkeld mat product ondergaat een borstelhandeling, waarna een nikkel laag wordt aangebracht en vervolgens wordt voorzien van een laklaag. De geborstelde structuur blijft behouden. Voor het onderhoud adviseren wij het product af te nemen met een zachte en droge doek. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de deurkruk, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

In de handleiding "Montagehandleiding deurkruk op schild" leggen wij u uit hoe u het beste de deurkruk kunt monteren en leest u welke maatvoeringen wij adviseren voor montage. 

Voor meer informatie over het monteren van een deurkruk op schild bekijkt u deze algemene montagevideo "Hoe monteer ik een deurkruk op schild".

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product