ART.NR.: 0013.399010

Trekbel messing gelakt


Omschrijving

Een traditionele deurbel is de trekbel uit de jaren 30. Deze trekbel is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. De trekbel bestaat uit zes onderdelen; veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Naast dat een trekbel uw voordeur een klassiek uiterlijk geeft, is het grote voordeel ook dat het geen elektriciteit kost.
Lees meer
Adviesprijs
€ 69,95
Meer informatie
Artikelnummer 0013.399010
Kleur Messing gelakt
Materiaal Messing
EAN 8714186009055
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Landelijk & Klassiek
Inhoud verpakking Veerhouder
Belveer
Bel
Twee tuimelaars
Trekstand met knop en rozet
Een uitgebreide montagehandleiding
Collectie Intersteel Living
Eenheid Per set
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Een messing gelakt product is gepolijst en daarna voorzien van een laklaag. Deze laklaag voorkomt dat oppervlaktecorrosie optreedt en mag niet behandeld worden met schoonmaakmiddelen. Door oppervlakte beschadigingen is het mogelijk dat de laklaag eraf slijt en hierdoor kunnen vlekken ontstaan. Het is mogelijk om aangetast messing te behandelen en te voorzien van een nieuwe laklaag. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de trekbel, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Een trekbel bestaat uit zes onderdelen; een veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Door middel van de montagehandleiding trekbel laten wij u in een aantal stappen zien hoe u het beste een trekbel kunt monteren.

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product