Rvs geborstelde huisnummers en -letters

Rvs geborstelde huisnummers en -letters

Intersteel Rvs geborstelde huisnummers en -letters

Een voordeur maakt u compleet met de huisnummers en huisletters van Intersteel. Rvs geborstelde huisnummers en –letters van Intersteel zijn uitgevoerd in roestvast staal en naderhand geborsteld. Hierdoor heeft het voordeurbeslag een mat uiterlijk en past het perfect bij een modern en strak exterieur.
Rooster Lijst

Items 1-9 van 51

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 51

per pagina

Markeer uw huis met een eigenzinnig huisnummer

De huisnummers van Intersteel geven u de gelegenheid het ontwerp te matchen bij de uitstraling van uw voordeur. Heeft u een strakke voordeur? Dan kunt u het beste kiezen voor moderne rvs huisnummers. Bij een klassieke voordeur passen goudkleurige messing gelakte huiscijfers. Ook als u een toevoeging met een letter heeft zit u bij Intersteel goed. U heeft de keuze uit huisletters A t/m E.

XL- en XXL-huisnummers

Stijlvol vormgegeven XL- en XXL-huisnummers dragen bij aan een luxe uitstraling van een woning. Daarnaast helpen ze bij de zoektocht naar het juiste adres in een onbekende, soms slecht verlichte straat. De roestvast stalen XL- en XXL-huisnummers van Intersteel zijn verkrijgbaar in de kleuren rvs geborsteld en mat zwart. De XL versie heeft een hoogte van 300 mm en de XXL versie heeft een hoogte van 500 mm. De gangbare hoogte van huisnummers is veelal 120-150 mm. De cijfers zijn strak en modern vormgegeven en slechts 2 mm dun. Met behulp van M5 draadeinden aan de achterzijde, zijn ze geschikt voor montage op stenen muren.