Nikkel mat deurbellen

Nikkel mat deurbellen

Intersteel Nikkel mat deurbellen

Vernikkeld matte deurbellen van Intersteel ondergaan een borstelbehandeling. Daarna wordt het voordeurbeslag voorzien van een nikkel laag en een laklaag. Doordat de geborstelde structuur behouden blijft, hebben de deurbellen een matte uitstraling. Met een deurbel of beldrukker kunt u eenvoudig horen wanneer er iemand voor de deur staat. Het deurbeslag past goed bij een vintage en retro exterieur.
Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Match uw voordeurbel bij uw deurbeslag

Intersteel heeft een breed assortiment aan deurbellen in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld uit deurbellen met schroefgaten, of verdekte deurbellen. Zodoende kiest u de voordeurbel die perfect bij uw voordeurbeslag past. Zo creëert u eenheid aan de buitenkant van uw huis. De deurbellen zijn geschikt voor een twee aderige aansluiting. Als er al beldraad aanwezig is, installeert u de deurbel eenvoudig met behulp van een schroevendraaier. Gaat u een nieuwe voordeurbel installeren met nieuw beldraad? Dan heeft u mogelijk meer spullen nodig.

Traditionele trekbellen

Intersteel heeft ook traditionele trekbellen in het assortiment. Deze sets zijn volledig analoog en kosten dus geen elektriciteit. Het oorspronkelijke design komt uit de jaren 30, maar ze werken nog altijd feilloos. De trekbel bestaat uit zes onderdelen; veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Het geeft uw voordeur een klassiek uiterlijk.