Deurstoppers

Deurstoppers

Intersteel deurstoppers

Met behulp van een deurstopper of deurbuffer zorgt u ervoor dat enerzijds beschadigingen aan de muur worden voorkomen en anderzijds aan de deurkruk. Intersteel heeft een drietal varianten deurstoppers in haar assortiment. Deurbuffers die specifiek geschikt zijn voor montage aan de wand, op de vloer of een losse deurstop. 

Bekijken als Rooster Lijst

Items 19-27 van 44

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 19-27 van 44

per pagina

Varianten deurstoppers

Om beschadigingen aan de muur of aan uw deur te voorkomen bij een openslaande deur heeft Intersteel deurstoppers of deurbuffers in het assortiment. U heeft daarbij de keuze uit een drietal varianten. Een losse deurstopper is het meest eenvoudig in gebruik. U hoeft hem alleen op de grond tussen de deur en de muur te leggen. Als u echter behoefte heeft aan wat meer stevigheid kunt u ook kiezen voor deurbuffers die u op de vloer of aan de wand monteert. Deze zitten vast met schroeven zodat ze niet kunnen schuiven en u er zeker van bent dat uw deur wordt gestopt.

Exclusieve deurbuffers

In de Intersteel Exclusives collectie vindt u deurstoppers van het Italiaanse designermerk Olivari. Opgericht in 1911 besteed Olivari al meer dan 100 jaar aandacht aan kwaliteit, design en innovatie. De exclusieve deurstoppers zijn de verkrijgen in twee varianten met diverse finishes. U heeft de keuze uit een vierkant model en een rond model. Alle finishes zijn uitgevoerd met een hoogwaardige PVD coating beschikbaar in diverse kleuren zoals antraciet titaan of brons mat titaan.