messing titaan deurstoppers

messing titaan deurstoppers

Intersteel messing titaan deurstoppers

De messing titaan PVD deurstoppers van Intersteel zijn uitgevoerd in messing en voorzien van een hoogwaardige messingkleurige PVD coating. Door deze speciale behandeling is de finish van een buitengewone kwaliteit en het behoud van de oorspronkelijke kleur is gegarandeerd voor een lange periode. 

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Varianten deurstoppers

Om beschadigingen aan de muur of aan uw deur te voorkomen bij een openslaande deur heeft Intersteel deurstoppers of deurbuffers in het assortiment. U heeft daarbij de keuze uit een drietal varianten. Een losse deurstopper is het meest eenvoudig in gebruik. U hoeft hem alleen op de grond tussen de deur en de muur te leggen. Als u echter behoefte heeft aan wat meer stevigheid kunt u ook kiezen voor deurbuffers die u op de vloer of aan de wand monteert. Deze zitten vast met schroeven zodat ze niet kunnen schuiven en u er zeker van bent dat uw deur wordt gestopt.

Exclusieve deurbuffers

In de Intersteel Exclusives collectie vindt u deurstoppers van het Italiaanse designermerk Olivari. Opgericht in 1911 besteed Olivari al meer dan 100 jaar aandacht aan kwaliteit, design en innovatie. De exclusieve deurstoppers zijn de verkrijgen in twee varianten met diverse finishes. U heeft de keuze uit een vierkant model en een rond model. Alle finishes zijn uitgevoerd met een hoogwaardige PVD coating beschikbaar in diverse kleuren zoals antraciet titaan of brons mat titaan.