Rvs geborsteld hef- en schuifdeurbeslag

Intersteel rvs geborsteld hef- en schuifdeurbeslag

Rvs geborsteld hef- en schuifdeurbeslag van Intersteel heeft een borstelbehandeling ondergaan. Door het gebruik van rvs heeft het hef- schuifdeurbeslag een lange levensduur. De borstelbehandeling zorgt ervoor dat het beslag een matte uitstraling krijgen. Het hef- en schuifdeurbeslag is speciaal gemaakt voor schuifpuien.

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina

Hef-/schuifdeurbeslag voor uw schuifpui

Droomt u ervan om een mooie schuifpui te installeren? Of heeft u al een schuifpui maar past het huidige beslag niet bij uw interieur? Het schuifdeurbeslag van Intersteel is speciaal bedoeld voor schuifpuien en is beschikbaar in verschillende stijlen die u kan matchen met uw interieur.

Verschillende modellen hef-/schuifdeurbeslag

Intersteel verschillende modellen hef-/schuifdeurbeslag in het assortiment. In de kleur rvs geborsteld heeft u de keuze uit een drietal grepen. Een met een rechte hoek van 90 graden, een met een ronde rond en een met zowel aan de onderkant als de bovenkant van de greep een ronde hoek. Kies daarnaast uit een rozet mét of zonder profielcilindergat. Naast de kleur rvs geborsteld kunt u ook kiezen voor de klassiek gouden kleur van messing gelakt.