Messing gelakt kapstok- en jashaken

Messing gelakt kapstok- en jashaken

Intersteel Messing gelakt kapstok- en jashaken

Messing gelakte kapstok- en jashaken van Intersteel zijn gepolijst en naderhand voorzien van een laklaag. De laklaag voorkomt oppervlaktecorrosie en zorgt voor een glanzende uitstraling. Het garderobebeslag past perfect bij een landelijk en klassiek interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Jashaken in elke interieurstijl

Met een jashaak kunt u gemakkelijk jassen of andere kledingstukken ophangen. Kies uit verschillende materialen en kleuren zodat u de jashaak kiest die het beste past bij uw interieurstijl. Er zijn jashaken beschikbaar in aluminium, roestvast staal en messing. In messing heeft u de meeste opties in kleur. Van glanzend messing, tot glanzend chroom. Daarnaast heeft u de keuze uit enkele of dubbele haken.

Het gemak van een kapstokhaak

Een kapstokhaak is eigenlijk een combinatie van twee haken. Een aan de onderkant en een aan de bovenkant. De onderste haak is doorgaans de jashaak, terwijl de bovenste haak geschikt is voor het ophangen van een muts of een hoed. Intersteel heeft verschillende soorten kapstokhaken in het assortiment. Van een klassiek design op ovaal rozet, tot een moderne kapstokhaak van geborsteld rvs zonder rozet.