Rvs geborstelde deurgrepen

Rvs geborstelde deurgrepen

Intersteel Rvs geborstelde deurgrepen

Rvs geborstelde deurgrepen van Intersteel zijn gemaakt van roestvast staal en naderhand geborsteld. De geborstelde structuur zorgt voor een mat uiterlijk en geeft de deurgrepen een moderne en strakke uitstraling. De deurgrepen van Intersteel kunt u gebruiken voor zowel enkele als dubbele deuren. Met een rvs deurgreep creëert u een stijlvol interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 62

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 62

per pagina

De perfecte deurgreep voor uw deur

Hoewel deurgrepen regelmatig worden gebruikt, zijn deurgrepen toch vaak onzichtbaar. Zonder een deurgreep is een deur echter onbruikbaar, het is dus belangrijk om er aandacht aan te schenken. In de categorie deurgrepen heeft u de keuze uit verschillende stijlen, maten en kleuren. Zo stapt de deurgreep uit de schaduw, en heeft hij ook qua stijl een grote invloed op uw deur.

Verschillende stijlen deurgreep

Intersteel heeft een breed aanbod deurgrepen voor binnendeuren maar ook rvs deurgrepen voor uw voordeur. De stijlen variëren van klassiek tot modern. Ontdek ons uitgebreide assortiment door middel van de subcategorieën die u gemakkelijk naar de juiste deurgreep begeleiden.