Messing gelakte voordeurknoppen

Messing gelakte voordeurknoppen

Intersteel Messing gelakte voordeurknoppen

Messing gelakte voordeurknoppen van Intersteel zijn uitgevoerd in messing, gepolijst en voorzien van een laklaag. Het voordeurbeslag krijgt een glanzend uiterlijk en staat hierdoor prachtig in een landelijk en klassiek interieur.
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Geef uw voordeur een eigenzinnig accent

Deurbeslag heeft een grote invloed op de uitstraling van u interieur. Voordeurknoppen hebben eenzelfde invloed op de uitstraling van u exterieur. Bij Intersteel heeft u daarom een ruime keuze aan designs en uitvoeringen. Kies voor een vierkante deurknop met een strakke vormgeving om een modern accent te geven aan uw voordeur. Of ga voor een rond model met een stralende gouden kleur voor een klassieke uitstraling. Voor extra veiligheid kunt u voordeurknoppen combineren met veiligheidsrozetten.

Afdekrozetten

Afdekrozetten ten behoeve van voordeurknoppen zorgen ervoor dat de bevestiging van de voordeurknop aan de binnenzijde van de deur in stijl kan worden afgewerkt. Match de kleur van het afdekplaatje met de uitvoering van uw voordeurknop voor een stijlvolle en strakke afwerking van uw voordeur.

Maak uw voordeur af

U heeft bij voordeurknoppen de keuze uit verschillende materialen en finishes. Aluminium knoppen zijn licht van gewicht en relatief goedkoop. U heeft bij dit materiaal de keuze uit een F1 gematteerde finish en een mat zwarte finish. Kiest u voor roestvast staal, dan weet u zeker dat uw knop lang meegaat. Voor dit materiaal heeft de keuze uit een rvs geborstelde uitstraling en een mat zwarte versie. De meeste keuze in kleuren heeft u bij de keuze voor messing. Van glanzend goud, tot nikkel mat. Kies bij messing voor de kleur die het best bij uw exterieur past. U kunt uw voordeur verder afmaken met een bijpassende briefplaat, deurbel en huisnummer van Intersteel.