Aluminium veiligheidsrozetten

Aluminium veiligheidsrozetten

Intersteel Aluminium veiligheidsrozetten

Aluminium veiligheidsrozetten van Intersteel zijn licht van gewicht en sterk tegelijk. De rozetten zijn verkrijgbaar met kerntrekbeveiliging en passen zeer goed in een modern en strak interieur. De veiligheidsrozetten zijn voorzien van een SKG*** keurmerk. Dit betekent dat het om extra zwaar inbraak werende rozetten gaat.
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Extra veiligheid voor uw huis

Veiligheidsrozetten zijn extra stevig gebouwd om uw slot te beschermen tegen inbraak. Kijkt u bij het kopen van veiligheidsrozetten naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG keurmerk. Deze geven aan in welke mate de rozet inbraakwerend is. Het SKG*** keurmerk betekent bijvoorbeeld dat een veiligheidsrozet minimaal 5 minuten weerstand biedt bij een inbraak met zwaar gereedschap.

Breed assortiment veiligheidsrozetten

Intersteel heeft een ruim aanbod aan veiligheidsrozetten. U heeft de keuze uit veiligheidsrozetten met en zonder kentrekbeveiliging in een rond en vierkant design. Daarnaast heeft Intersteel ook veiligheidsrozetten voor oplegsloten. Deze veiligheidsrozetten zijn toe te passen op oplegsloten met een vaste of losse staartcilinder. Voor profieldeuren zijn er speciale veiligheidsschuifrozetten, deze hebben als groot voordeel dat ze niet tijdens de assemblage van de profieldeur gemonteerd hoeven te worden. Let bij de keuze van een veiligheidsrozet ook op de uitsteekmaat van de profielcilinder.

Veiligheid en design gaan hand in hand

Dat veiligheidsrozetten uw huis veiliger maken ligt voor de hand. Maar ze zijn in combinatie met een voordeurknop ook een stijlvolle toevoeging  aan uw voordeur en geven een mooi accent op het exterieur van uw huis. Intersteel heeft een breed assortiment met verschillende designs en uitvoeringen die u kunt matchen met uw huidige woonstijl. Zo worden veiligheid en design gecombineerd en maakt u van uw huis een stijlvol en veilig thuis.