Rvs geborsteld rozetten

Rvs geborsteld rozetten

Intersteel Rvs geborsteld rozetten

De rvs geborstelde rozetten van Intersteel zijn uitgevoerd in roestvast staal en zijn geborsteld. Als u van een strakke uitstraling houdt past dit binnendeurbeslag perfect bij uw interieur.
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina

Rozetten met profielcilindergaten en sleutelgaten

Intersteel heeft diverse rozetten in het assortiment. Maak uw keuze uit rozetten met profielcilindergaten of sleutelgaten. Door de grote diversiteit aan materialen, kleuren en designs kunt u een perfecte match maken met uw deurkruk, zodat er eenheid ontstaat in uw interieur. Bekijk ook de Intersteel Exclusives collectie van sleutelplaatjes en profielcilinderplaatjes. Hier vindt u rozetten van het Italiaanse designmerk Olivari.

Rozet met toilet-/badkamersluiting

Een toilet-/badkamersluiting zorgt ervoor dat u een deur gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Intersteel heeft een breed assortiment zodat u de sluiting kunt matchen met uw interieur. Van klassieke designs uit de jaren 30, tot een modern ontwerp in de trendkleur van dit moment, antracietgrijs. U kunt ook kiezen voor een WC-overslag. Een WC-overslag wordt veelal boven de deurkruk geplaatst. Bovendien volstaat voor een WC-overslag een loopslot en heeft u geen speciaal toilet-/badkamerslot nodig.