Intersteel Mat zwarte woningbouwsloten

Intersteel Mat zwarte woningbouwsloten

Intersteel Mat zwarte woningbouwsloten

De mat zwarte woningbouwsloten van Intersteel en de bijbehorende sluitplaten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en draairichtingen. De voorplaat van deze sloten is uitgevoerd in mat zwart. Dit combineert goed met mat zwart deurbeslag. Naast de reguliere woningbouwsloten heeft Intersteel ook magneetsloten.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

per pagina

Verschillende soorten sloten

Intersteel heeft verschillende soorten insteeksloten in het assortiment. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit klaviersloten, cilindersloten en toilet-/badkamersloten. Natuurlijk heeft Intersteel ook gewone loopsloten in het assortiment. Maak daarbij de keuze uit een voorplaat in de kleuren rvs geborsteld, wit of mat zwart. Vanwege de omkeerde dagschoot van de sloten zijn ze geschikt voor zowel linksdraaiende deuren als rechtsdraaiende binnendeuren.

Magneetsloten

De magneetsloten van Intersteel werken op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door magneten uitgetrokken waardoor de deur vergrendelt. De deur wordt gewoon met de deurkruk geopend, maar wanneer hij geopend is, steekt de dagschoot niet meer uit. Uniek bij dit slot is het gepatenteerd blokkeer mechanisme waardoor de nachtschoot overbodig is. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, u voorkomt hiermee ook beschadigingen aan het kozijn of dat u er onverhoopt achter blijft haken.

Verschillende maatvoeringen

Bij het monteren van een insteekslot is het belangrijk dat u de doornmaat weet. De doornmaat is de afstand tussen het hart van het gat van de deurkruk en de voorkant van de voorplaat van het slot. Een andere maat die u moet weten is de profielcilindergat maat. Dit is de afstand tussen het hart van het krukgat en het hart van de profielcilinder. De standaard maat van woningbouwsloten is meestal 55 mm.