DIY-schuifdeuren

DIY-schuifdeuren

Intersteel DIY-schuifdeuren

Schuifdeuren zijn geschikt voor elk interieur. U kunt met een schuifdeur een kamer scheiden of gebruiken als ruimtebesparende toegangsdeur. Daarnaast geeft het uw interieur een fraai uiterlijk en zijn minimalistische interieurs met industriële accenten de trend van het moment. Met de DIY-schuifdeur Cubo, die een strak uiterlijk combineert met hoogwaardige kwaliteit kunt u eenvoudig zelf een schuifdeur maken.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

DIY-schuifdeur Cubo

De complete DIY-schuifdeurset Cubo bestaat uit een moderne deur met een aluminium zwart profiel en vier glaspanelen en een schuifdeursysteem. Intersteel heeft acht varianten in de collectie. Kies om te beginnen uit een deur met een hoogte van 215 cm of een hoogte van 235 cm. Daarnaast heeft u de keuze uit transparant glas of matglas en twee typen schuifdeursystemen, de Basic en de Basic top. Als u uw Cubo nog verder wilt uitbreiden heeft Intersteel ook schuifdeurkom beschikbaar speciaal gemaakt voor de Cubo schuifdeur. Uiteraard wordt de complete set aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding.

DIY-schuifdeur Legno

De Legno is de tweede DIY-schuifdeurset collectie. De deur is gemaakt van MDF en daarna wit gegrond. Dit geeft u de vrijheid om de deur aan te passen aan uw eigen stijl en smaak. De deur heeft een afmeting van 211,5 cm hoog en 93 cm breed en een deurdikte van 38 mm. U heeft de keuze uit drie schuifdeursystemen: de Basic, Wheel of Classic.

Zelf een schuifdeur maken

DIY-schuifdeuren zijn voor veel toepassingen te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een kamer scheiden of de schuifdeur gebruiken als deur voor een kast. Kortom, het is het perfecte project om zelf mee aan de slag te gaan. Voor zowel de ervaren klusser, als de beginnende doe-het-zelver. Met de uitgebreide montagehandleiding en de video kan iedereen een DIY-schuifdeur installeren.