Chromen scharnieren en paumelles

Chromen scharnieren en paumelles

Intersteel Chromen scharnieren en paumelles

Een scharnier of paumelle zorgt ervoor dat een deur kan openen en sluiten. Om paumelles te verfraaien, heeft Intersteel sierhulzen uitgevoerd in chroom in het assortiment. Het chroom geeft een glanzend accent aan uw interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Intersteel opent deuren

Intersteel heeft alles beschikbaar voor een goed functionerende deur. Scharnieren of paumelles zijn daar een essentieel onderdeel van. Zonder een scharnier of paumelle kan een deur niet openen of sluiten. Een paumelle bestaat uit twee losse onderdelen, een bled met een stift en met een gat, waarbij beide delen samen één geheel vormen. Paumelles worden doorgaans gebruikt voor opdekdeuren en scharnieren voor stompe deuren. Kijk voor aanschaf van scharnieren of paumelles naar de draagkracht van het product. Bij paumelles is het ook van belang of u DIN links of DIN rechts nodig hebt.

Alles voor het installeren van deuren

Om een scharnier op een deur en in het kozijn te installeren heeft u een freesmal nodig. Met een freesmal weet u precies waar en hoeveel hout u moet frezen om de scharnier te monteren. De freesmallen van Intersteel zijn speciaal ontwikkeld voor Intersteel producten. Kijk goed naar welke freesmal u nodig heeft voor welk type en maat scharnier.