Wit raambeslag

Wit raambeslag

Intersteel wit raambeslag

Met wit raambeslag van Intersteel creëer je niet alleen rust en licht in het interieur, maar het verfrist ook de uitstraling van de woning. Het witte raambeslag is voorzien van een witte zijdeglans coating dat goed combineert met veel verschillende interieurstijlen.

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina

Ruime keuze in raambeslag

Bent u een liefhebber van moderne kleuren zoals mat zwart of verschillende tinten rvs? Of heeft u misschien een klassiek interieur waar de gouden glans van messing goed bij past? Maak uw keuze uit het brede assortiment raambeslag van Intersteel en kies het beslag wat het beste bij u past. Zoek gemakkelijk door ons aanbod met behulp van de subcategorieën zodat u in no-time uitkomt bij wat u zoekt.

Welk raam bij wel raambeslag

Er zijn verschillende types ramen met daarbij verschillende types raambeslag. Bepaal daarom eerst welk raam u heeft voordat u een keuze maakt uit bijpassend raambeslag. Goede tips om te bepalen wat voor soort raambeslag je nodig hebt: speciaal voor ramen die naar binnen draaien of kantelen heeft Intersteel draai-/kiepbeslag in het assortiment. Voor naar buiten draaiende ramen, heeft Intersteel raamsluitingen en raambomen. Een uitzetijzer kan gemonteerd worden op een naar buiten draaiend raam of een uitzetraam.