Grijs raamuitzetters

Grijs raamuitzetters

Intersteel grijze raamuitzetters

Grijze raamuitzetters van Intersteel zijn vanwege de neutrale kleur met veel verschillende interieuren te combineren. Met een raamuitzetter heeft u de mogelijkheid om een naar buiten draaiend raam op een kierstand te zetten voor ventilatie.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Een klassiek design uitzetijzer

Uitzetijzers worden in de volksmond ook wel raamuitzetters genoemd. Een klassiek design dat zich in ontwerp en functionaliteit meermaals heeft bewezen. Intersteel heeft meerdere uitvoeringen in het assortiment. Van een klassieke uitstraling in messing getrommeld, tot de moderne variant in glanzend chroom. Het principe achter het uitzetijzer is hetzelfde gebleven. Ze worden voorzien van één of twee stelpennen die u op het kozijn monteert. U kunt de stand van uw raam bepalen door de stelpen in de verschillende gaatjes van de raamuitzetter te duwen.

De moderne tele-uitzetter

De tele-uitzetter is de moderne variant van de raamuitzetter. Hij biedt ten opzichte van het oude ontwerp meer flexibiliteit omdat hij traploos instelbaar is. Het andere voordeel van een tele-uitzetter is dat hij bij het openen van een raam niet naar binnen uitsteekt, waardoor hij gecombineerd kan worden met een eventuele hor.