Messing ongelakt raambeslag

Messing ongelakt raambeslag

Intersteel Messing ongelakt raambeslag

Messing ongelakt raambeslag van Intersteel is alleen gepolijst. Doordat het beslag niet voorzien is van een laklaag krijgt het een steeds doffer en donkere uitstraling. Dit is de natuurlijke uitstraling van messing.
Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Ruime keuze in raambeslag

Bent u een liefhebber van moderne kleuren zoals mat zwart of verschillende tinten rvs? Of heeft u misschien een klassiek interieur waar de gouden glans van messing goed bij past? Maak uw keuze uit het brede assortiment raambeslag van Intersteel en kies het beslag wat het beste bij u past. Zoek gemakkelijk door ons aanbod met behulp van de subcategorieën zodat u in no-time uitkomt bij wat u zoekt.

Welk raam bij wel raambeslag

Er zijn verschillende types ramen met daarbij verschillende types raambeslag. Bepaal daarom eerst welk raam u heeft voordat u een keuze maakt uit bijpassend raambeslag. Goede tips om te bepalen wat voor soort raambeslag je nodig hebt: speciaal voor ramen die naar binnen draaien of kantelen heeft Intersteel draai-/kiepbeslag in het assortiment. Voor naar buiten draaiende ramen, heeft Intersteel raamsluitingen en raambomen. Een uitzetijzer kan gemonteerd worden op een naar buiten draaiend raam of een uitzetraam.