Aluminium raambeslag

Aluminium raambeslag

Intersteel Aluminium raambeslag

Het grote voordeel van aluminium raambeslag van Intersteel is dat het onderhoudsarm is en niet roest. Daarbij is aluminium licht van gewicht en sterk tegelijk. Door de matte en zilverkleurige uitstraling past het perfect bij een modern exterieur. 

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 10

per pagina

Ruime keuze in raambeslag

Bent u een liefhebber van moderne kleuren zoals mat zwart of verschillende tinten rvs? Of heeft u misschien een klassiek interieur waar de gouden glans van messing goed bij past? Maak uw keuze uit het brede assortiment raambeslag van Intersteel en kies het beslag wat het beste bij u past. Zoek gemakkelijk door ons aanbod met behulp van de subcategorieën zodat u in no-time uitkomt bij wat u zoekt.

Welk raam bij wel raambeslag

Er zijn verschillende types ramen met daarbij verschillende types raambeslag. Bepaal daarom eerst welk raam u heeft voordat u een keuze maakt uit bijpassend raambeslag. Goede tips om te bepalen wat voor soort raambeslag je nodig hebt: speciaal voor ramen die naar binnen draaien of kantelen heeft Intersteel draai-/kiepbeslag in het assortiment. Voor naar buiten draaiende ramen, heeft Intersteel raamsluitingen en raambomen. Een uitzetijzer kan gemonteerd worden op een naar buiten draaiend raam of een uitzetraam.