ART.NR.: 0099.405507

Digitale deurcamera 1.1 met trildetectie


Omschrijving

De digitale deurcamera 1.1 van Intersteel heeft een trildetectie. Wanneer de digitale deurcamera trillingen detecteert licht het scherm op en wordt het alarm geactiveerd. De deurcamera heeft een 4 inch LCD scherm, waardoor u altijd een goed duidelijk beeld heeft. De deurspion heeft een kijkhoek van 105 graden. Hij is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuren van 38 - 110 mm dik. Het formaat van de digitale deurcamera is 139 x 77 x 16 mm (L x B x H). De deurcamera werkt op 4 AAA batterijen en deze worden meegeleverd. Er zit twee jaar garantie op de functionaliteit van de digitale deurcamera.

Lees meer
Adviesprijs
€ 59,00
Meer informatie
Artikelnummer 0099.405507
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Kunststof
EAN 8714186499146
Garantie 2 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Modern & Strak
Inhoud verpakking Digitale deurcamera met spion
Vier AAA batterijen
Bevestigingsmateriaal voor montage
Een uitgebreide montagehandleiding
Collectie Intersteel Essentials
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 38 - 110 mm
Eenheid Per stuk
Op dit product zit een garantie van 2 jaar op functionaliteit.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de digitale deurcamera, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Door middel van een montagehandleiding leggen wij u uit hoe u het beste een digitale deurcamera kunt monteren. In de handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u een deurcamera kunt monteren. Daarnaast leest u hoe u eenvoudig de batterijen vervangt. Download de handleiding Digitale deurcamera 1.1.