Deurgrepen

Deurgrepen

Intersteel deurgrepen

De deurgrepen van Intersteel kunt u gebruiken voor zowel enkele als dubbele deuren en is ook geschikt voor glasdeuren. Daarnaast kunt u ze enkelzijdig, maar ook dubbelzijdig bevestigen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Een deurgreep geeft een interieur een fraai uiterlijk en is tegenwoordig ook steeds vaker te zien op voordeuren. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en finishes.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 10-18 van 68

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 10-18 van 68

per pagina

Breed assortiment deurgrepen

In het brede assortiment aan deurgrepen heeft u de keuze uit diverse modellen, materialen en lengtes. De meeste keuze heeft u uit roestvast stalen deurgrepen. Deze grepen hebben een moderne uitstraling. Kijk daarbij goed naar de lengte van de deurgreep. Deze heeft een grote invloed op de uitstraling van de deur. Een deurgreep gemaakt van rvs heeft een lange levensduur. U kunt de grepen per stuk of per paar kopen afhankelijk van uw behoeftes. Bijvoorbeeld voor enkele deuren, dubbele deuren of schuifdeuren.

Van antiek tot een moderne deurgreep

Naast rvs heeft u ook de keuze uit mat zwart en antieke deurgrepen. Deze twee kleuren sluiten perfect aan op onze verschillende schuifdeursystemen zodat u een uniforme uitstraling kunt  creëren. Of zet een mat zwarte deurgreep op witte deur voor een mooi contrast.