mat zwart deurgrepen

mat zwart deurgrepen

Intersteel mat zwarte deurgrepen

Mat zwarte deurgepen zijn momenteel zeer trendy en kunt u gebruiken voor zowel enkele als dubbele deuren. De mat zwarte deurgrepen van Intersteel zijn voorzien van een zwarte coating en geven een interieur een stoer en stijlvol karakter. De Intersteel zwarte deurgreep is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten, dus voor elk wat wils.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

per pagina

Breed assortiment deurgrepen

In het brede assortiment aan deurgrepen heeft u de keuze uit diverse modellen, materialen en lengtes. De meeste keuze heeft u uit roestvast stalen deurgrepen. Deze grepen hebben een moderne uitstraling. Kijk daarbij goed naar de lengte van de deurgreep. Deze heeft een grote invloed op de uitstraling van de deur. Een deurgreep gemaakt van rvs heeft een lange levensduur. U kunt de grepen per stuk of per paar kopen afhankelijk van uw behoeftes. Bijvoorbeeld voor enkele deuren, dubbele deuren of schuifdeuren.

Van antiek tot een moderne deurgreep

Naast rvs heeft u ook de keuze uit mat zwart en antieke deurgrepen. Deze twee kleuren sluiten perfect aan op onze verschillende schuifdeursystemen zodat u een uniforme uitstraling kunt  creëren. Of zet een mat zwarte deurgreep op witte deur voor een mooi contrast.