Antiek deurgrepen

Antiek deurgrepen

Intersteel Antieke deurgrepen

Antieke deurgrepen zijn gemaakt van staal en voorzien van een antieke finish. De deurgrepen van Intersteel kunt u gebruiken voor zowel enkele als dubbele deuren. Antieke deurgrepen passen zeer goed in een landelijk en klassiek interieur.

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina

Breed assortiment deurgrepen

In het brede assortiment aan deurgrepen heeft u de keuze uit diverse modellen, materialen en lengtes. De meeste keuze heeft u uit roestvast stalen deurgrepen. Deze grepen hebben een moderne uitstraling. Kijk daarbij goed naar de lengte van de deurgreep. Deze heeft een grote invloed op de uitstraling van de deur. Een deurgreep gemaakt van rvs heeft een lange levensduur. U kunt de grepen per stuk of per paar kopen afhankelijk van uw behoeftes. Bijvoorbeeld voor enkele deuren, dubbele deuren of schuifdeuren.

Van antiek tot een moderne deurgreep

Naast rvs heeft u ook de keuze uit mat zwart en antieke deurgrepen. Deze twee kleuren sluiten perfect aan op onze verschillende schuifdeursystemen zodat u een uniforme uitstraling kunt  creëren. Of zet een mat zwarte deurgreep op witte deur voor een mooi contrast.