ART.NR.: 0023.450160

Deurgreep T-model Ø25x305 mm met schuifdeurkom 220x60 mm zwart


Omschrijving

Om een schuifdeur helemaal compleet te maken, biedt Intersteel ook accessoires aan. Om uw schuifdeur te kunnen openen en sluiten, kunt u het beste een deurgreep in combinatie met een schuifdeurkom monteren. Deze mat zwarte rechte deurgreep heeft een lengte van 305 mm, is 40 mm breed en heeft een boormaat van 180 mm. Aan de andere zijde kunt u een vlakke schuifdeurkom met een hoogte van 220 mm en een breedte van 60 mm plaatsen zonder dat u deze hoeft in te frezen. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Zorg voor een passende deurgreep bij uw schuifdeursysteem om een uniforme uitstraling in uw interieur te creëren.

Lees meer
Adviesprijs
€ 46,95
Meer informatie
Artikelnummer 0023.450160
Kleur Mat zwart
Materiaal Staal
EAN 8714186519493
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Eigenschappen Combinatie T-model greep met schuifdeurkom
Geschikt voor schuifdeuren
Schuifdeurkom hoeft niet ingefreesd te worden
Interieurstijl Vintage & Retro
Inhoud verpakking Deurgreep op rozet
Schuifdeurkom
Bevestigingsmateriaal voor montage
Collectie Intersteel Living
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 32 – 44 mm
Eenheid Per set
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de schuifdeursystemen en de deurgrepen, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Door middel van een handleiding leggen wij u in enkele stappen uit hoe u het beste de deurgreep T-model met schuifkom kunt monteren. Download hier de handleiding T-model

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product