Mat zwart voordeurbeslag op schild

Mat zwart voordeurbeslag op schild

Intersteel Mat zwart voordeurbeslag op schild

Mat zwart voordeurbeslag op schild van Intersteel is geborsteld roestvast staal of aluminium dat is voorzien van een matzwarte coating. Het deurbeslag past zeer goed in een vintage en retro interieur.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 13

per pagina

Veiligheidsbeslag voor uw voordeur

Het assortiment voordeurbeslag op schild bestaat uit diverse uitvoeringen. Wilt u dat de cilinder wordt beschermd tegen het uitboren en uittrekken van de cilinderkern? Kies dan voor voordeurbeslag met kerntrekbeveiliging voor extra veiligheid. Het veiligheidsbeslag voor uw voordeur is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat het helemaal aansluit bij de stijl van uw voordeur. Belangrijk om te weten bij het installeren van voordeurbeslag op schild is de profielcilindergat maat. Deze kunt u eenvoudig opmeten door de afstand van het hart van het krukgat en het hart van de profielcilinder te meten. De meest voorkomende profielcilindergat maten zijn: 55 mm, 72 mm en 92 mm. Voor meer informatie over waar u op moet letten bij het kiezen van veiligheidsbeslag lees onze blog.

Materialen en finishes

U heeft in voordeurbeslag de keuze uit drie verschillende soorten materialen. Deze hebben allemaal hun unieke eigenschappen. Aluminium voordeurbeslag is licht van gewicht en sterk tegelijk. Daarnaast is aluminium relatief goedkoop. U heeft bij dit materiaal de keuze uit een F1 gematteerde finish en een mat zwarte finish. Roestvast staal is zwaarder dan aluminium en gaat langer mee. Voordeurbeslag van dit materiaal zit dan ook in een hogere prijsklasse. Bij roestvast staal heeft u de keuze uit een geborstelde  finish en een mat zwarte finish. Messing is het duurste materiaal maar ook het beste vanwege zijn hardheid en zelfsmerende kwaliteiten. Daarnaast heeft u bij messing de keuze uit de meeste finishes. Messing getrommeld heeft een donkergoud, matte uitstraling, terwijl messing gelakt juist glanst vanwege de laklaag. U heeft ook de keuze uit een chromen finish met een zilveren glans.

Zowel veilig als mooi

Voordeurbeslag bestaat meestal uit een kruk/greep combinatie. De greep wordt aan de buitenkant van de deur gemonteerd zodat u alleen met een sleutel naar binnen kan komen. Het voordeurbeslag is op zowel naar rechts- als linksdraaiende deuren toe te passen. Maak van uw voordeur een echte ‘eyecatcher’ door het voordeurbeslag op schild te kiezen die het beste past bij het exterieur van uw huis.