ART.NR.: 0023.399010

Trekbel mat zwart


Omschrijving

Een traditionele deurbel is de trekbel uit de jaren 30. Deze trekbel is uitgevoerd in mat zwart en bestaat uit zes onderdelen; veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Naast dat een trekbel uw voordeur een klassiek uiterlijk geeft, is het grote voordeel ook dat het geen elektriciteit kost.
Lees meer
Adviesprijs
€ 69,95
Meer informatie
Artikelnummer 0023.399010
Kleur Mat zwart
Materiaal Messing
EAN 8714186122822
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Vintage & Retro
Inhoud verpakking Veerhouder
Belveer
Bel
Twee tuimelaars
Trekstand met knop en rozet
Een uitgebreide montagehandleiding
Collectie Intersteel Living
Eenheid Per garnituur
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de trekbel, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Een trekbel bestaat uit zes onderdelen; een veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Door middel van de montagehandleiding trekbel laten wij u in een aantal stappen zien hoe u het beste een trekbel kunt monteren.

Customer Questions
Nog geen gestelde vragen voor dit product