Oud grijs buitendeurbeslag

Oud grijs buitendeurbeslag

Oud grijs buitendeurbeslag

Messing oud grijs buitendeurbeslag wordt eerst vernikkeld, vervolgens voorzien van een zwarte finish en ondergaat een trommelbehandeling. Hierdoor krijgt het deurbeslag een verweerd uiterlijk. Vervolgens wordt het product voorzien van een laklaag, waardoor het zijn kleur behoudt. Oud grijs buitendeurbeslag geeft een exterieur een stoer en eigenzinnig karakter.
Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Extra veiligheid voor uw huis

Als u op zoek bent naar veiligheidsbeslag bent u bij Intersteel aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat u nodig heeft om van uw huis een veilig thuis te maken. Maak uw keuze uit de verschillende subcategorieën om gemakkelijk te vinden wat u zoekt. Van veiligheidsrozetten tot deurcamera’s en spionnen. Intersteel heeft het allemaal in huis. Maak daarnaast uw keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen. Zo kunt u uw beslag aanpassen aan uw smaak en gaan veiligheid en design hand in hand.

Maak uw buitendeur af

Naast veiligheidsbeslag heeft Intersteel ook alles in huis om uw voordeur af te maken. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod voordeurknoppen of brievenbussen en tochtweringen om uw voordeur een hele nieuwe uitstraling te geven. Match vervolgens de stijlen bij elkaar om eenheid te creëren. Naast producten voor uw voordeur heeft Intersteel ook een breed aanbod huisnummers en huisletters. Zo geeft u het exterieur van uw huis een verrassende nieuwe uitstraling.