Messing titaan PVD buitendeurbeslag

Messing titaan PVD buitendeurbeslag

Intersteel Messing buitendeurbeslag

Messing titaan PVD buitendeurbeslag van Intersteel is uitgevoerd in messing en voorzien van een goudkleurige PVD coating. Door deze behandeling is de finish van zeer hoge kwaliteit en het behoud van de oorspronkelijke kleur is gegarandeerd voor een lange periode. Goudkleurig messing buitendeurbeslag geeft een exterieur een stijlvolle uitstraling.
Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Rooster Lijst

6 Items

per pagina

Extra veiligheid voor uw huis

Als u op zoek bent naar veiligheidsbeslag bent u bij Intersteel aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat u nodig heeft om van uw huis een veilig thuis te maken. Maak uw keuze uit de verschillende subcategorieën om gemakkelijk te vinden wat u zoekt. Van veiligheidsrozetten tot deurcamera’s en spionnen. Intersteel heeft het allemaal in huis. Maak daarnaast uw keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen. Zo kunt u uw beslag aanpassen aan uw smaak en gaan veiligheid en design hand in hand.

Maak uw buitendeur af

Naast veiligheidsbeslag heeft Intersteel ook alles in huis om uw voordeur af te maken. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod voordeurknoppen of brievenbussen en tochtweringen om uw voordeur een hele nieuwe uitstraling te geven. Match vervolgens de stijlen bij elkaar om eenheid te creëren. Naast producten voor uw voordeur heeft Intersteel ook een breed aanbod huisnummers en huisletters. Zo geeft u het exterieur van uw huis een verrassende nieuwe uitstraling.