Antraciet titaan huisnummers en -letters

Antraciet titaan huisnummers en -letters

Intersteel Antraciet titaan huisnummers en -letters

Een voordeur maakt u compleet met de huisnummers en huisletters van Intersteel. Antraciet titaan PVD huisnummers en –letters van Intersteel zijn voorzien van een hoogwaardige zwarte PVD coating. Hierdoor is de finish van buitengewone kwaliteit en minder gevoelig voor corrosie. Het voordeurbeslag past perfect bij een vintage en retro exterieur.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 37-45 van 80

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 37-45 van 80

per pagina

Markeer uw huis met een eigenzinnig huisnummer

De huisnummers van Intersteel geven u de gelegenheid het ontwerp te matchen bij de uitstraling van uw voordeur. Heeft u een strakke voordeur? Dan kunt u het beste kiezen voor moderne rvs huisnummers. Bij een klassieke voordeur passen goudkleurige messing gelakte huiscijfers. Ook als u een toevoeging met een letter heeft zit u bij Intersteel goed. U heeft de keuze uit huisletters A t/m E.

XL- en XXL-huisnummers

Stijlvol vormgegeven XL- en XXL-huisnummers dragen bij aan een luxe uitstraling van een woning. Daarnaast helpen ze bij de zoektocht naar het juiste adres in een onbekende, soms slecht verlichte straat. De roestvast stalen XL- en XXL-huisnummers van Intersteel zijn verkrijgbaar in de kleuren rvs geborsteld en mat zwart. De XL versie heeft een hoogte van 300 mm en de XXL versie heeft een hoogte van 500 mm. De gangbare hoogte van huisnummers is veelal 120-150 mm. De cijfers zijn strak en modern vormgegeven en slechts 2 mm dun. Met behulp van M5 draadeinden aan de achterzijde, zijn ze geschikt voor montage op stenen muren.