ART.NR.: 0016.399010

Trekbel garnituur chroom


Omschrijving

Een traditionele deurbel is de trekbel uit de jaren 30. Deze trekbel is uitgevoerd in glanzend chroom en bestaat uit zes onderdelen; veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Naast dat een trekbel uw voordeur een klassiek uiterlijk geeft, is het grote voordeel ook dat het geen elektriciteit kost.
Lees meer
Adviesprijs
€ 78,50
Meer informatie
Artikelnummer 0016.399010
Kleur Chroom
Materiaal Zamac
EAN 8714186122839
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Interieurstijl Vintage & Retro
Inhoud verpakking Veerhouder
Belveer
Bel
Twee tuimelaars
Trekstand met knop en rozet
Een uitgebreide montagehandleiding
Collectie Intersteel Living
Eenheid Per garnituur
Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Een verchroomd product wordt gepolijst en vervolgens voorzien van een chroom laag. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.

Intersteel streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van de trekbel, is het van belang om het product op de juiste wijze te monteren. Intersteel helpt u graag op weg.

Een trekbel bestaat uit zes onderdelen; een veerhouder, belveer, bel, twee tuimelaars en een trekstang met knop en rozet. Door middel van de montagehandleiding trekbel laten wij u in een aantal stappen zien hoe u het beste een trekbel kunt monteren.