Chroom mat buitendeurbeslag

Chroom mat buitendeurbeslag

Intersteel Chroom mat buitendeurbeslag

Mat verchroomd buitendeurbeslag van Intersteel ondergaat een borstelbehandeling, waarna een chroom laag wordt aangebracht. De geborstelde structuur blijft behouden en hierdoor krijgt het chromen deurbeslag een matte uitstraling. Door het zilverkleurige uiterlijk van chroom buitendeurbeslag, geeft het een exterieur een frisse en moderne uitstraling.
Rooster Lijst

Items 1-9 van 19

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 19

per pagina

Extra veiligheid voor uw huis

Als u op zoek bent naar veiligheidsbeslag bent u bij Intersteel aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat u nodig heeft om van uw huis een veilig thuis te maken. Maak uw keuze uit de verschillende subcategorieën om gemakkelijk te vinden wat u zoekt. Van veiligheidsrozetten tot deurcamera’s en spionnen. Intersteel heeft het allemaal in huis. Maak daarnaast uw keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen. Zo kunt u uw beslag aanpassen aan uw smaak en gaan veiligheid en design hand in hand.

Maak uw buitendeur af

Naast veiligheidsbeslag heeft Intersteel ook alles in huis om uw voordeur af te maken. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod voordeurknoppen of brievenbussen en tochtweringen om uw voordeur een hele nieuwe uitstraling te geven. Match vervolgens de stijlen bij elkaar om eenheid te creëren. Naast producten voor uw voordeur heeft Intersteel ook een breed aanbod huisnummers en huisletters. Zo geeft u het exterieur van uw huis een verrassende nieuwe uitstraling.