Nikkel brievenbussen en tochtweringen

Nikkel brievenbussen en tochtweringen

Intersteel Nikkel brievenbussen en tochtweringen

Vernikkelde brievenbussen en tochtweringen van Intersteel worden gepolijst en voorzien van een nikkel laag. Het voordeurbeslag heeft een glanzend uiterlijk en past perfect bij een vintage en retro exterieur. De brievenbussen van Intersteel voldoen aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet. Hierin zijn richtlijnen bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en brievenbussen.
Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Rooster Lijst

1 Item

per pagina

Brievenbussen volgens de norm

De meeste brievenbussen van Intersteel voldoen aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet. Hierin zijn richtlijnen bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en brievenbussen. De richtlijnen hebben bijvoorbeeld betrekking op de vorm van de brievenbus, die niet te verwarren mag zijn met brievenbussen van de universele postdienstverlener. Ook is de inwerpopening zo ontworpen dat het bedienen van de brievenbus zonder gevaar kan geschieden. Als laatste is de maatvoering van de brievenbus essentieel. Deze wordt bepaald zodat een bepaalde maat poststuk kan worden bezorgd.

Tochtweringen

Het voorkomen van tocht kan eenvoudig door gebruik te maken van een tochtwering. Het werkt van twee kanten. Koude lucht wordt zoals de naam impliceert geweerd, maar het zorgt er ook voor dat warme lucht van binnen het huis bijna geen mogelijkheid krijgt om te ontsnappen. Hiermee wordt energie bespaard en kan een tochtwering ook als duurzaam worden bestempeld.

Verschillende soorten brievenbussen

Bij briefplaten en tochtweringen heeft u de keuze uit naar binnen draaiende briefplaten en naar buiten draaiende briefplaten. Daarnaast heeft u de keuze uit een briefplaat met klep / regenrand en verdekt. Intersteel heeft ook briefplaten geschikt voor verticale plaatsing. Deze hebben een naar binnen draaiende klep met veer, zodat de klep vanzelf weer dichtklapt.