Aluminium buitendeurbeslag

Aluminium buitendeurbeslag

Intersteel Aluminium buitendeurbeslag

Het aluminium buitendeurbeslag van Intersteel is licht van gewicht en sterk tegelijk. Aluminium deurbeslag heeft een matte en zilverkleurige uitstraling en past perfect bij een modern exterieur. Het grote voordeel van aluminium buitendeurbeslag is dat het onderhoudsarm is en niet roest.
Rooster Lijst

Items 1-9 van 15

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 15

per pagina

Extra veiligheid voor uw huis

Als u op zoek bent naar veiligheidsbeslag bent u bij Intersteel aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat u nodig heeft om van uw huis een veilig thuis te maken. Maak uw keuze uit de verschillende subcategorieën om gemakkelijk te vinden wat u zoekt. Van veiligheidsrozetten tot deurcamera’s en spionnen. Intersteel heeft het allemaal in huis. Maak daarnaast uw keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen. Zo kunt u uw beslag aanpassen aan uw smaak en gaan veiligheid en design hand in hand.

Maak uw buitendeur af

Naast veiligheidsbeslag heeft Intersteel ook alles in huis om uw voordeur af te maken. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod voordeurknoppen of brievenbussen en tochtweringen om uw voordeur een hele nieuwe uitstraling te geven. Match vervolgens de stijlen bij elkaar om eenheid te creëren. Naast producten voor uw voordeur heeft Intersteel ook een breed aanbod huisnummers en huisletters. Zo geeft u het exterieur van uw huis een verrassende nieuwe uitstraling.