Messing getrommeld binnendeurbeslag

Messing getrommeld binnendeurbeslag

Intersteel Messing getrommeld binnendeurbeslag

Het messing getrommeld binnendeurbeslag van Intersteel is uitgevoerd in messing en is naderhand een trommelbehandeling ondergaan. Doordat het deurbeslag niet voorzien wordt van een laklaag, versnelt het verouderingsproces en krijgt het product een natuurlijke matte en donkere uitstraling. Door de matte goudkleurige uitstraling van het deurbeslag, past het goed in een klassiek en landelijk interieur.
Rooster Lijst

Items 1-9 van 26

per pagina
Rooster Lijst

Items 1-9 van 26

per pagina

Breed assortiment binnendeurbeslag

In het brede assortiment binnendeurbeslag van Intersteel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw binnendeuren. Bekijk onze subcategorieën om uw zoektocht makkelijker te maken. Klik bijvoorbeeld op “deurkrukken op rozet” of “deurdrangers” en bekijk ons aanbod. Naast de subcategorie kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren, zoals mat zwart of messing gelakt. Zo wordt zoeken naar het perfecte binnendeurbeslag wel erg makkelijk.

Binnendeurbeslag heeft veel invloed op uw interieur

Bij het restylen van een interieur wordt deurbeslag vaak vergeten. Dat is een groot gemis omdat binnendeurbeslag een grote invloed heeft op het interieur. Maak uw interieurdesign compleet met stijlvol deurbeslag geheel in uw smaak. Denk bijvoorbeeld aan zwart deurbeslag, de trendkleur van dit moment. Of ga voor een klassieke look met messing gelakt.

Vervang uw binnendeurbeslag helemaal zelf

Veel mensen denken dat het vervangen van deurkrukken een onmogelijke klus is. In de praktijk valt dat echter reuze mee. Zelfs voor iemand met twee linker handen is het niet ingewikkeld. Intersteel helpt u verder op weg door elk product te leveren met het benodigde bevestigingsmateriaal voor montage. Ook zijn er uitgebreide instructievideo’s beschikbaar. Zodoende kunt u direct na ontvangst van uw nieuwe binnendeurbeslag de mouwen opstropen en beginnen. Als u toch vragen heeft staan we altijd voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op.