Rvs geborsteld deurkrukken op schild

Rvs geborsteld deurkrukken op schild

Intersteel rvs geborsteld deurkrukken op schild

De rvs geborstelde deurkrukken op schild van Intersteel zijn geproduceerd uit roestvast staal en zijn naderhand geborsteld. Hierdoor krijgen de deurkrukken een matte uitstraling. Door het gebruik van rvs hebben de deurklinken een lange levensduur. Een rvs deurkruk op schild past perfect in een modern en strak interieur en bieden de mogelijkheid tot het afdekken van gaten in de deur.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 49

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 49

per pagina

Voordelen van deurkrukken op schild

Deurkrukken op schild zijn zowel in design als in functie een toevoeging aan uw deur. In vergelijking met deurkrukken op rozet heeft een deurkruk op schild het voordeel dat je in één keer zowel het krukgat als het slotgat afdekt. Zo worden alle oude gaten strak afgewerkt. Bij Intersteel heeft u de keuze uit een grote variëteit aan ontwerpen die geschikt zijn voor verschillende typen deuren. U vindt deurkrukken op schild voor elke toepassing.

Verschillende materialen en kleuren

Naast de verschillende ontwerpen heeft u ook de keuze uit diverse materialen en kleuren. Kies voor een moderne deurkruk op schild van rvs, of in de trendy kleur mat zwart. Voor een meer klassieke uitstraling kiest u voor messing of nikkel. Neem rustig een kijkje in ons brede assortiment. Heeft u een vraag? Stel hem gerust via de contactinformatie op onze contactpagina.

Exclusieve deurkrukken van Olivari

In de Intersteel Exclusives collectie vindt u de bijzondere deurkrukken op horizontaal schild van Olivari. Dit bekende Italiaanse designmerk ontwerpt al meer dan 100 jaar deurkrukken met een unieke visie op design en kwaliteit. Het horizontale schild fungeert als achtergrond of als verlenging van de deurkruk, waardoor het één geïntegreerd geheel lijkt.

Hoe meet ik mijn deurbeslag?

Om de best passende deurkruk op schild te vinden heeft u twee maten nodig. De PC maat, of profielcilinder maat, is de afstand tussen het hart van het krukgat en het hart van de profielcilinder. De meest voorkomende maten zijn 55 mm, 72 mm en 92 mm. Deze afstand geldt ook voor de sleutelgat maat, waar de meest voorkomende maten ook  56 mm en 72 mm zijn.  De tweede maat is de deurdikte. Sommige deurkrukken kunnen op bredere deuren bevestigd worden dan andere. Gelukkig gaat het niet per millimeter. Deurkruk Jura bijvoorbeeld is geschikt voor een deurdikte van 38 – 42 mm. Als u van tevoren weet welke maten u nodig heeft, komt u niet voor verassingen te staan.