Rvs mat titaan accessoires

Rvs mat titaan accessoires

Intersteel rvs mat titaan accessoires

De rvs mat titaan PVD accessoires van Intersteel zijn uitgevoerd in messing en voorzien van een hoogwaardige matte rvs-kleurige PVD coating. Door deze speciale behandeling is de finish van een buitengewone kwaliteit. Het behoud van de oorspronkelijke kleur is gegarandeerd voor een lange periode. Rvs mat titaan geeft een interieur een stijlvolle en strakke uitstraling.

Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Alles wat u nodig heeft

Met accessoires bedoelen we alle toebehoren wat u voor deuren en deurbeslag nodig heeft. Bijvoorbeeld pictogrammen, duwplaten en onderhoudsmateriaal. Maak uw keuze uit het brede aanbod door te kiezen uit onze subcategorieën. Zo komt u gemakkelijk uit bij de productgroep van uw keuze. U kunt ook ons assortiment ook filteren op basis van prijs en kleur.

Het gemak van de juiste accessoires

Met de juiste accessoires maakt u uw huis af. In het brede assortiment van Intersteel staan alle producten die u nodig heeft om uw deur of raam compleet te maken. Denk daarbij ook aan producten die de levensduur van uw deur verlengen, zoals deurstoppers. Maar ook reinigingsmiddel voor rvs producten. De juiste accessoires maken het uw leven makkelijk.