Nikkel titaan PVD accessoires

Nikkel titaan PVD accessoires

Intersteel Nikkel titaan PVD accessoires

De nikkel titaan PVD accessoires van Intersteel is uitgevoerd in messing en voorzien van een hoogwaardige nikkelkleurige PVD coating. De finish is door deze speciale behandeling van een buitengewone kwaliteit. Het behoud van de oorspronkelijke kleur is gegarandeerd voor een lange periode. Accessoires in de kleur nikkel geven een interieur een chique en warme uitstraling.

Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Rooster Lijst

2 Items

per pagina

Alles wat u nodig heeft

Met accessoires bedoelen we alle toebehoren wat u voor deuren en deurbeslag nodig heeft. Bijvoorbeeld pictogrammen, duwplaten en onderhoudsmateriaal. Maak uw keuze uit het brede aanbod door te kiezen uit onze subcategorieën. Zo komt u gemakkelijk uit bij de productgroep van uw keuze. U kunt ook ons assortiment ook filteren op basis van prijs en kleur.

Het gemak van de juiste accessoires

Met de juiste accessoires maakt u uw huis af. In het brede assortiment van Intersteel staan alle producten die u nodig heeft om uw deur of raam compleet te maken. Denk daarbij ook aan producten die de levensduur van uw deur verlengen, zoals deurstoppers. Maar ook reinigingsmiddel voor rvs producten. De juiste accessoires maken het uw leven makkelijk.