Chroom Leuninghouders

Chroom Leuninghouders

Intersteel Chroom Leuninghouders

Verchroomde leuninghouders van Intersteel zijn uitgevoerd in messing en naderhand gepolijst en voorzien van een chroom laag. Hierdoor krijgen de leuninghouders een glanzende uitstraling. Chroom combineert goed met een vintage of retro interieur. Bepaal aan de hand van de vorm van uw leuning welke leuninghouder u nodig heeft.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina

Leuninghouders met een vlak of hol zadel

Het type zadel van de leuninghouder bepaalt voor welke vorm leuning de houder is gemaakt. Een leuninghouder met een vlak zadel is geschikt voor een vierkante leuning. Een leuninghouder met een hol zadel is geschikt voor een ronde leuning. Daarnaast heeft u ook de keuze uit houders met zichtbare schroeven of onzichtbare bevestiging. Leuninghouders waarbij de schroeven niet te zien zijn heten blinde leuninghouders. Deze zorgen voor een strakke afwerking.

Verschillende stijlen en kleuren

Om eenheid te creëren in uw interieur kunt u ervoor kiezen om de leuninghouders te matchen met uw deurbeslag of uw muren. Maar u kunt ook voor een mooi contrast kiezen door zwarte leuninghouders met een witte leuning te combineren. Om dat mogelijk te maken heeft Intersteel diverse stijlen en uitvoeringen in het assortiment. Voor een moderne en industriële look kiest u voor de trendkleur van dit moment matzwart. Als u een meer landelijk interieur heeft passen leuninghouders in de kleur messing gelakt daar goed bij. Voor een extra glanzende uitstraling van uw leuning gaat u voor chromen leuninghouders.